Vesa Luma tregon si e përjetoi Liani ndarjen nga babai: ‘Ishte shumë e vështirë’

Këngëtarja shumë e dashur për publikun, Vesa Luma dhe djali i saj, Liani po jetojnë në Shqipëri prej disa muajsh tashmë. Ndërkohë që bashkeshorti i saj, Big Basta po qëndron ende në Zelandën e re.

E ftuar në emisionin “N’drrimi i natës”, Vesa ka treguar se Liani e ka përjetuar shumë keq largimin nga i ati.

“Shumë vështirë. Është mërzitur shumë dhe ka qarë po aq shum ë. Ësht ë ende i vog ël, por kupton shum ë gj ëra”, ka thënë k ëng ëtarja.

Këngëtarja dhe djali po qëndrojnë në Shqipëri për çështje dokumentash, por do të rikthehen sërish në Zelandën e re pas disa muajsh dhe më në fund do të jenë të tre bashkë.

Këngëtarja Vesa Luma dhe bashkëshorti i saj, Big Basta, janë shpërngulur në Zelandën e Re.

Largimi i tyre për një jetesës tjetër në këtë vend la të habitur një pjesë të madhe të fansave të tyre.

Sipas Vesës ky është një nga vendet më të mira për të jetuar, pasi prej disa vitesh ka zero korrupsion, siguri maksimale dhe një standard të mirë jetese.

You may also like...