U dashuruan në Facebook, Shqiptarja 44-vjeçare braktis 9 fëmijët për të riun nga Afrika( FOTO LAJM)

Kur u pyetën: “A besoni se kjo është dashuria e vërtetë?” Ajo u përgjigj: “Po, jam shumë e lumtur”.

Beslinda dhe i dashuri i saj aktualisht mbajnë një marrëdhënie në distancë.

Ajo nuk ka plane për të shkuar në Afrikë por mendon që ai të shkojë në shtëpinë e saj.

Beslinda shpjegoi se si ata “ranë në dashuri” në mediat sociale.

Ajo tha: Ne biseduam në Facebook për tre apo katër muaj. Gjërat përparuan mes meje dhe Jallow dhe unë vendosa të shkoja në Kamboxhia ta takoja. Udhëtimi ishte i frikshëm, por ai më priti atje dhe u takuam. Ishte magjike”.

Ajo thotë se Jallow nuk po e takon atë për përfitime financiare. “Ai nuk dëshiron asgjë. Ai ka tre biznese. Ai ka pasaportën e tij, vizën e tij – pse ai do të më kërkojë për vizë nëse ai ka një të tillë. Ai vjen rregullisht në Angli për të vizituar djalin e vëllait të tij. Kështu që vjen rregullisht.

You may also like...