Bëri ndërhyrje estetike, por shikoni se në ç’gjendje ndodhet tani aktori Gabriel Garko

Ai është një prej aktorëve më të pëlqyer kryesisht nga publiku femëror dhe është vlerësuar me plot cmime për talentin e tij dhe pjesëmarrjen në seriale të ndryshme, ku më i pëlqyeri për ndjekësit mbetet seriali “Nder dhe respekt”.

Bëri ndërhyrje estetike, por shikoni në ç’gjendje ndodhet tani aktori Gabriel Garko
By adminon November 1, 2018in Life
Ai është një prej aktorëve më të pëlqyer kryesisht nga publiku femëror dhe është vlerësuar me plot cmime për talentin e tij dhe pjesëmarrjen në seriale të ndryshme, ku më i pëlqyeri për ndjekësit mbetet seriali “Nder dhe respekt”.

Gabriel Garko prej kohësh ka rrëmbyer zemrat e vajzave me bukurinë dhe ‘rininë’ e tij, për të cilën kujdeset vazhdimisht. Aktori italian prej disa kohësh ka kryer disa ndërhyrje në fytyrë, për të ruajtur pamjen e djaloshit seksi që ka aktualisht.

Mirëpo fansat janë habitur me Garkon në daljen e tij të fundit në publik. Gabrieli shfaqet pas disa ndërhyrjeve estetike në fytyrë, por ajo që vërejmë është fryrja në disa vende, duke e bërë aktorin të duket paksa i cuditshëm.

You may also like...