Sheh gruan plakë apo vajzën e re? “Piktura e moshës” që zbulon sa vjeç ndihesh në të vërtetë

Sipas studiuesve, grupmosha juaj mund të përcaktohet nga mënyra se si e interpreton këtë imazh, që në herën e parë: Po sheh gruan plakë apo vajzën e re? Piktura që zbulon moshën sa vjeç ndihesh…dhe je!

Një nga iluzionet më të njohur në botë, kjo “pikturë e moshës” është si një “imazh i dyfishtë”, sepse truri yt mund ta interpretojë në dy mënyra të ndryshme.

Në një studim të fundit dy profesorë psikologjie në universitetin e Flindersit në Austri, ua treguan 393 personave të moshave nga 16 në 68 vjeç këtë figurë, dhe i pyetën se çfarë mund të shihnin.

You may also like...