Gruaja i dërgon mesazh në Facebook personit të gabuar dhe ja çfarë bëri burri kur e lexoi

Ami po kalonte shumë të vështira, ngeli e pastrehë dhe e papunë.

U keqësua kur paratë e saj mbaruan ndërsa qëndronin në një hotel dhe makina e saj pushoi së punuari.
Kërkoi mikun e saj në Facebook dhe dërgoi një mesazh duke kërkuar ndihmë. Menjëherë pas kësaj, ajo e kuptoi se kishte nisur mesazh personit të gabuar me të njëjtin emër si miku i saj. Ajo i kërkoi falje, por marrësi, Brian, nuk i dha fund bisedës.

“Ai u përgjigj, ‘Jo! Ne Zoti na vendos në jetën e njerëzve për një arsye, ‘. Brian i tha asaj se ai do të vinte tek hoteli i saj dhe do të paguaj faturat e saj. Dhe shumë njerëz me zemër të sinqertë filluan të kontaktonin Amin.

Kati e lejoi të përdorte minibusin e vet dhe gjithashtu do t’i jepte asaj dhe fëmijëve të saj një vend për të qëndruar. “Ajo me të vërtetë na hyri në zemër”, shpjegoi Kati.

“Dhe ne u vendosëm që nuk mund të lejojmë fëmijët të dalin në të ftohtë dhe pastruam një dhomë dhe futëm në shtëpi.” Kur një tjetër personi, Morak, gjeti se Ami është një infermiere e licencuar, ai ndihmoi ta lidhë atë me një zyrë lokale të rekrutimit.

Alexandria, një rekrutues dëgjoi për historinë e Amit dhe vendosi ta ndihmonte të gjente një vend pune. Me gjithë ndihmën, Ami arriti një punë me kohë të plotë.

Burimi: Ntd.tv
©positive-news.xyz/

You may also like...