Detaji prekës, Arbana Osmani tregon se martesa e saj është drejt fundit. Pas 16 vitesh ajo…

Prej disa javësh po përflitet se martesa ëe Arbana Osmanit është drejt fundit. Pas 16 vitesh, çifti duket se kanë hasur në probleme dhe zgjidhje ka mbetur divorci.

Ndërkohë një detaj që është vënë re tek Arbana, e që të bën të dyshosh se ndoshta martesa e saj është në krizë, është mungesa e unazën në gishtin e saj, kur në të gjitha rastet e mëparshme ajo e ka mbajtur.

Edhe pse ka pasur shuam aludime për këtë histori, Arbana, nëna e një djali, ka zgjedhur që të mos reagojë fare.korrieri.net

You may also like...