Një seancë e rrallë ndërmjetësimi…Nuk do ta besoni kush vihet përballë Eni Çobanit

Eni Cobani me profesion juriste, prej vitesh vihet perballe seancave te komplikuara te ndermjetesimit qe sillen nga publiku shqiptar.

Por kjo here perballe saj ka vene disa femije qe patjeter kane pasur ndonje ceshtje gazmore.
Ajo shkruan: ” Nje seance ndermjetesi e rralle” dhe prane duken femijet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *