Tagged: 2 vjecari qe ben super pizza

0

2 vjecari qe ben super pizza

Shqiptari 2 vjec qe jeton ne Itali eshte duke pergatitur picen e tij te pare. Ai tashme ka shume deshire te pergatis pica dhe ne...