Si të zhdukni qimet në fytyrë pergjithmonë në mënyrë natyrale (lehtë dhe pa dhimbje)

Thuaj lamtumirë metodave te dhimbshme dhe joefektive të heqjes së qimeve. Mëso se si duhet eliminuar qimet e fytyrës Natyrisht duke lexuar këtë artikull. Është e lehtë për të bërë dhe pa dhimbje.

Si të zhdukim qimet e fytyres ne menyre natyrale? Ju duhet ti hiqni me një mënyrë të lehtë dhe të natyrshme. Edhe pse metoda lazer janë shumë efektive ka edhe mundësi të larta të efekteve anësore shumë. Ne jemi duke ju ofruar një mënyrë më të lirë dhe më të lehtë për të eliminuar qimet e fytyrës natyrshëm dhe në mënyrë efektive.Sode pjekje
Ju duhet te beni kete trajtim para se të shkoni në shtrat.Shtoje 1 luge sode buke në 200 ml ujë të vluar, përzieni atë dhe lëni atë për tu ftohur. Zhytni në një pjesë të vogël të pambukut , thani atë pak dhe aplikoni atë në vendin (et) qimet e padëshiruara rriten. Leni te qendroje ashtu gjate tere natës.Në mëngjes, kur ju zgjoheni aplikoni disa kremra ushqyes mbi vendet problematike.

Pas 2-3 trajtime ju do të shihni rezultatin: qimet e fytyrës do të fillojne te biejne shkruan qiriu.net

Jodi farmacise
Për këtë ilaç ju duhet ne vijim: 40 ml te 70% alkool, 1,5 ml e amoniakut, 2 ml të jodit, 10 ml te naftës pluhur, hidroksid (10%). Perzieni këto përbërës derisa të kthehet pa ngjyrë. Ju duhet të përdorni këtë ilaç duke vendosur ne vendet problematike në mëngjes dhe në mbrëmje. Pas disa trajtimeve ju do të vini re rënien e qimet te fytyrës e cila pas një trajtimi të mirë mund të hiqen përgjithmonë.

Vaj te Hithërave
Kjo recetë është përdorur për heqjen e qimeve te fytyrës në shekullin e 17, dhe u konsiderua si shumë efektive. Më 3 lugë fara hithër vënë ne 100 ml vaj perimesh. Lëni atë për dy javë në një vend të ngrohtë. Pastaj tendose atë nëpërmjet sitës dhe e vëni atë në një kavanoz duke mbyllur atë me një kapak. Përdorni pambuk duke u lyer me kete recetë dhe aplikojnë atë në fytyrë dhe mbani atë për 30 minuta. Pas mbarimit, lani fytyrën tuaj me sapun dhe ujë të ngrohtë. Beni këtë trajtim derisa qimet bien.

Hudhër
Pastroni fushat problematike disa herë në ditë me lëng të freskët të hudhres, .Mbani lëng të hudhrës ne fytyrë për 30 minuta, kështu që ju të arrini rezultatet .Pas kesaj , lani atë me ujë të ngrohtë dhe vën kirem në fytyrën tuaj. /qiriu.net

(Visited 123 times, 1 visits today)

You may also like...