Si të ndaloni përfundimisht humbjen e flokëve dhe ti rritni përsëri të shëndosha dhe të fuqishme

Humbja e flokëve është një mankth i vërtetë për shumë njerëz të cilët vuajnë nga ky problem.
Rënia e flokëve shkaktohet kryesisht si pasojë e stresit kronik, shtatëzanisë, humbjes së peshës, menopauzës apo thjeshtë nga gjenetika.

Në ditët e sotme ekzistojnë metoda të ndryshme për trajtimin e këtij fenomeni, sidoqoftë shumica e metodave lënë efekte anësore dhe kanë kosto shumë të lartë.

Sidoqoftë, në vazhdim ne do të ju prezentojmë një produkt jashtëzakonisht efektiv në parandalimin e humbjes së flokëve.

Gjethet “Guava” janë një burim i madh i vitaminës “B”, e cila është jetike për rritjen e shëndetshme të flokëve.

Këto gjethe përveç zgjedhjes së problemit të rënies së flokëve, ato gjithashtu do të forcojnë flokun dhe rrënjën e ti.

Përdorimi:

Gjithë çfarë duhet të bëni është të merrni një grusht me gjethe “guava” dhe 1 litër ujë. Hidhni gjethet në ujë dhe vendosni në tempertaturë vlimi për 20 minuta.

Lëreni të ftohet dhe më pas masazhoni kokën tuaj me këtë lëngë.

Lëreni të veprojë në kokën tuaj për orë të tëra dhe më pas pastrojeni.

Për rezultate më të mira: Masazhoni kokën me këtë lëngë para se të flini. Pas masazhit vendosni një kapele plastike në kokë dhe lëreni ashtu deri në mëngjes./shendetisot.com

(Visited 2,541 times, 1 visits today)

You may also like...