Pastroni trupin, digjni kalori dhe humbisni kile me këtë pije të thjeshtë!

Nëse zorrët tuaja nuk janë të pastra, nënkuptojnë metabolizëm të dëmtuar, kapsllëk , diabet, ose peshë të tepërt trupore, probleme me dëgjimin dhe shikimin, sëmundje të veshkave dhe mëlçisë, flokë dhe thonj të dobët, si dhe sëmundje të tjera si artriti, kanceri, gjendje e keqe e lëkurës.

Vetëm një pjesë e vogël e zorrës së trashë ( 40-50 cm) mund të pastrohet me ndihmën e një klizme.

Nëse konsumoni 1 deri 3 lugë fara lini në tre javë, mund të pastroni zorrët duke parandaluar shumë sëmundje. Ky proces do të lejojë normalizimin e shpejtë të peshës tuaj dhe gjithashtu do t’ju ndihmojë të digjni dhjamin. Ai vepron pozitivisht në rregullimin e lipoideve në metabolizëm. Konsumimi i farave të lirit, mund të eliminojnë dhe absorbojë toksinat në trup si dhe të reduktojë nivelin e kolesterolit në gjak.

Në vend të mëngjesit, për tre javë konsumoni këtë përzierje për të djegur dhjamin dhe për të humbur peshë:

1 javë: përzieni një lugë gjelle fara lini të bluara fdhe 100 ml hirë

2 javë: përzierje dy lugë fara lini dhe 100 ml hirë

3 javë: përzierje tre lugë fara lini dhe 150 ml hirë

Konsumoni një pjatë të freskët çdo mëngjes.

Pirja e 2-3 litra ujë në ditë është e nevojshme nëse doni efekte të mira nga kjo recetë.

Në këtë mënyrë mund të pastroni zorrët një herë në vit.

Burimi: healthywfood/http://shëndeti.com.al

(Visited 220 times, 1 visits today)

You may also like...