SHENDETI Blog

0

A mund te blesh gjithcka me para?

Me të holla e ke mundësinë të blesh: Shtëpinë mirëpo jo edhe vendbanimin Pozitën mirëpo jo edhe respektin. Krevatin mirëpo jo edhe gjumin. Librin mirëpo...

0

Piperi i kuq shëron këto sëmundje

Piperi i kuq është i pasur me plot vitamina të ndryshme dhe minerale të tilla si, vitamina C,B6,mangan,dhe flavoide.Piperi i kuq është jashtëzakonisht i dobishëm...