Nëna mbyt djalin 2-­vjeçar në vaskën me ujë, arsyeja do t’iu shokojë

Tragjike ka qenë vdekja e një djali 2-vjeçar i cili u mbyt nga nëna e tij në vaskën e tualetit të shtëpisë së tyre.

30-vjeçarja Veronica Rivas nga Kalifornia, nuk pranoi vendimin e Gjykatës për të ndarë kujdestarinë e djalit me ish-bashkëshortin e saj dhe për këtë arsye ndërmori këtë veprim mizorë, me vetëdije të plotë.

30-vjeçarja Veronica Rivas nga Kalifornia, nuk pranoi vendimin e Gjykatës për të ndarë kujdestarinë e djalit me ish-bashkëshortin e saj dhe për këtë arsye ndërmori këtë veprim mizorë, me vetëdije të plotë.

Sot është dhënë vendimi për dënimin e saj me 21 vite burgim. /Daily Mail/

 

(Visited 441 times, 1 visits today)

You may also like...