Ky veprim matematikor po ua nxin jetën njerëzve, e gjeni dot përgjigjen?

Ka dy vite që ky veprim matematikor ka pushtuar rrjetet sociale dhe botën e internetit, por shumica e njerëzve nuk përgjigjen saktë në çdo rast publikimi.

Madje, ka nga ata që edhe e gjejnë “misterin”, por nuk arrijnë ta argumentojnë dhe kjo do të thotë se thjesht kanë shans.

Kujtoni rregullat bazë të matematikës dhe përpiquni t’i ktheni përgjigje kësaj pyetjeje! Nëse jeni 100% të sigurt, komentoni më poshtë!

P.S.: Përgjigjja e parë që ju vjen ndërmend vështirë se është e sakta./tesheshi.com/

(Visited 378 times, 1 visits today)

You may also like...