Ky lëng largon dhimbjet e stomakut

Edhe pse ekëzistojnë medikamente të ndrshme për trajtimin e dhimbjeve të barkut, ky ilaç që pregaditet në kushte shtëpie mund të jetë shumë efikas kundër ulverave në stomak.

Përbërësit:
1 banane
1 patate
200 ml ujë

Udhëzime:
– Qëroni dhe pritnni në copa të vogla bananen dhe pataten
– Vendosni përbërësit në blender dhe përzieni në shpejtësi të lartë
– Shtoni ujëin
Përdorimi:
Konsumojeni me barkun bosh në mëngjes 30 minuta para ngrënies së mëngjesit.

©10gjera.com/përktheu m.c./

(Visited 379 times, 1 visits today)

You may also like...