Kripë dhe vaj: përzierje medicinale! Pas aplilimit nuk do ndjeni më dhimbje për disa vite

Ky ilaç i hatashëm natyral zbut оstеоpоrоzën, dhe pas trajtimit me këtë ilaç natyral nuk do ta ndieni dhimbjen për disa vjet. Kjo është përzierje për masazh, e përgatitur nga vaji i parafinuar bimor dhe kripës (mund të përdorni edhe kripë deti). Për përzierjen shëruese ju nevojiten 10 lugë kripë dhe 20 lugë vaj (ulliri ose luledielli).

Përgatitja: Përzieni vajin dhe kripën në një shishe prej qelqit. Mbylleni shishen. Pas disa ditësh, do të keni një përzierje të ndritshme.

Përdorimi: Secilin mëngjes, përzierjen ta vendosni në vendet ku ndjeni dhimbje. Në fillim bëni masazh për 2-3 minuta, derisa të arrini deri 20 minuta për masazh. Kur të keni përfunduar masazhin, fshini vendet e trajtuara me peshqir të lagësht me ujë të ngrohtë.

Pas tretmanit të dhjetë, qarkullimi i gjakut përmirësohet, ndërsa indi kurrizor do të përtërihet. Pas 8-10 trajtimeve do të vëreni ndryshime radikale. Nëse i bëni masazh qafës, dhimbjet e kokës zhduken, e shikimi përmirësohet. Kjo ndërlidhet me faktin se trupi lirohet nga helmet, që ndikon në normalizimin e metabolizmit.(Kosova Sot) 

(Visited 1,064 times, 1 visits today)

You may also like...