Konsumoni këtë lëng dhe nuk do të vuani më nga nervi shiatik dhe dhimbjet e shpinës

Dhimbja e nervit shiatik vjen si rezultat i hernies diskale, pra i zhvendosjes ose dëmtimit të vertebrave pikërisht aty ku kalon dhe nervi shiatik, gjatë së cilës bëhet edhe shtypja e fijes nervore dhe rrjedhimisht duke çuar në perceptimin e dhimbjes. Shkaktarë të tjerë mund të jenë infeksione të ndryshme (inflamacione) të kockave që janë afër me këtë zonë, hemorragji të ndryshme në atë zonë, plagosjet, aksidentet, traumat, etj.

 

Kjo situatë mund të krijohet edhe gjatë shtatzanisë si rezultat i shtypjes së nervit shiatik nga uterusi (mitra) i zmadhuar gjatë kësaj periudhe.

Për të lehtësuar dhimbjet nga nervi shiatik ju rekomandojmë këtë kurë natyrale që mund të përgatitet në kushte shtëpie:

Përbërësit:

  • qumësht
  • hudhra

Fillimisht qëroni hudhrat dhe i grini, pastaj shtoni qumështin dhe i përzieni mirë. Për të arritur rezultatin e duhur, duhet të pini rreth 200 ml qumësht hudhre çdo ditë. Lëngu funksionon edhe kur ju janë ënjtur këmbët.

Burimi: My iLifeStyle / https://shendeti.com.al/

(Visited 259 times, 1 visits today)

You may also like...