Author: tili

0

Ja si të kuroni dhimbjet e gjunjëve

Nëse vazhdimisht keni dhimbje gjunjësh për shkak të sëmundjeve reumatizmale, apo ndonjë shkak tjetër si; lodhje, sforcim i tepruar dhe stërmundim, atëherë provoni këtë mënyrë...