5 lëngjet që pihen në darkë për të pastruar mëlçinë dhe djegur dhjamin

1.caji i kamomilit
Kjo lule e vogel ka veti anti-peptike, antispasmodic, anti-inflamator, ul temperaturen. antibacterial, anti-fungale dhe anti-alergjike. Se bashku. keto perfitime te punojne se bashku per te forcuar mel^ise dhe per te mbrojtur ate nga demtimi.

2.Limoni
Uje i ngrohte me limon nuk eshte gje e mire vetem esell ne mengjes, por eshte gjithashtu e mahnitshme edhe para gjumit.

3.Trendafili
Jo vetem qe ka ere te mrekullueshme, por edhe permireson tretjen dhe sherojn shumicen e semundjeve te stomakut.

4.Mentja
Ndoshta njihet si nje ndihme i tretjes, por ka edhe veti anti-inflamatore qe sheron mei^in.

5.Uji i Bollgurit (tersheres)
Uji i Bollgurit behet duke pergatitur bollgur me uje shtese qe te jete ne gjendje per te mbledhur ujin. Uji merr vlerat ushqyese te grurit dhe pihet qe te humbni peshe, te ulni kolesterolin, rregullon levizjet e zorreve, qeteson mendjen. pastron trupin nga toksinat. dhe shume me teper.

(Visited 840 times, 1 visits today)

You may also like...