15 minuta do të largojnë qimet nga fytyra juaj përgjithmonë

Edhe femrat kanë qime në fytyrë dhe për këtë nuk ka asnjë befasi. Nëse jeni prej atyre femrave që e keni këtë problem, mos u shqetësoni.

Ne Natyre ka maska të cilat do tu ndihmojnë t’i thoni lamtumirë përgjithmonë kësaj çështje.

Përbërësit: 1 filxhan mjaltë 1 filxhan miell tërshëre 1 filxhan lëng limoni
Përgatitja: Përzini tre përbërësit dhe maska juaj natyrale për heqjen e qimeve është gati.

Aplikimi: Vendoseni përzierjen në pjesët ku dëshironi ti hiqni qimet. Të qëndroj në fytyrën tuaj për 15 minuta dhe pastaj largojeni me ndihmën e ujit të nxehtë. Në fund vendosni krem dhe përsëriteni të njëjtën procedurë 2-3 herë në javë. Pas një muaji, problemi juaj me qimet e fytyrës do të jetë pjesë e të kaluarës.

(Visited 274 times, 1 visits today)

You may also like...